Testimonials

Timpul Trece Amintirile Raman !

foto Nunta Wedding

Roxana Teodorescu

Pentru noi Liviu a fost ca o binecuvantare in cea mai agitata si plina de emotii zi din viata noastra. Rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada ne-a facut sa ne simtim in largul noatru si in acelasi timp sa ne faca sa uitam pentru cateva ore de emotii si de toata agitatia din jurul nostru. Cadrele au fost minunate, a reusit sa surprinda fiecare zambet si privire si sa le transforme in amintiri pentru totdeauna. Multumim pentru tot si asteptam un bis la botez!!

Marius Simion

Am avut placerea si bucuria de a colabora cu Liviu la doua evenimente unice in viata noastra! Datorita tie am ramas cu amintiri minunate si superbe, totul a inceput la cununia civila apoi la un an distanta cu botezul micutului nostru. Ai dat dovada de un adevarat profesionalism pe tot parcursul celor doua evenimente! Multumim din suflet Marius & Adriana & Mathias

Nunta Wedding
foto Nunta Wedding

Robert Feleagă

Cea mai buna alegere pentru cel mai important eveniment din viata ! Un profesionist, care este alaturi de tine pas cu pas, si, cu zambetul pe buze, raspunde prompt oricarei solicitari . Totul a fost perfect . Multumim pentru minunatele fotografii ! O sa ramanem cu o amintire unica si de neuitat ! Cu siguranta vom mai colabora.

Mihaela Vasile

Sunt multe de spus despre colaborarea fructoasa dintre noi, dar de referinta raman cele 3 elemente care te-au consacrat: promtitudine, profesionalism si dedicare, pentru ca la tine se vede usor pasiunea cu care lucrezi, adica faci totul pentru ca-ti place. Tinem in primul rand sa-ti multumim pentru faptul ca ne-ai ajutat in construirea programului, esti un om natural, cald si relaxat si mai ales intr-o zi plina cu emotii, asta ajuta mult. In al doilea rand, ne-a placut mult ca nu a trebuit sa pozam intr-un mod artificial, totul a decurs natural si de multe ori nici nu ti-am simtit prezenta (aici se observa talentul si profesionalismul), iar nu in ultimul rand cum ai reusit sa surprinzi fiecare emotie si traire pe care am simtit-o in ce-a mai importanta zi din viata noastra. Pentru asta iti multumim din suflet si te vom recomanda cu toata caldura, pentru ca meriti din plin !!!

foto book nunta wedding fotocarte

Fotograf: clfphotoevents.ro fashion-portret artstudio-clfphotoevents-foto beauty nunta-botez

Fotograf: clfphotoevents.ro fashion-portret artstudio-clfphotoevents-foto beauty nunta-botez

error: Content is protected !!
Deschide WhatsApp
💬 Va putem ajuta?
Buna ziua, CLF Photo Events Va putem ajuta? Testimonials - https://www.clfphotoevents.ro/contact/clfphotoevents-ro-fashion-portret-artstudio-clfphotoevents-foto-beauty-nunta
Sari la conținut