fbpx
logo clf photo events

Bucuresti

Romania

Mobil: 0722936661

Contact

Timpul Trece Amintirile Raman !

Fotografia ingheata clipa pentru eternitate, o așeaza intre patru laturi si spune o poveste. O fotografie care nu spune o poveste …. este doar o poza.

Sunt clipe care nu trebuie date uitarii, sunt momente a caror existenta trebuie marcata si o putem face doar cu o fotografie bine facuta.

Pentru ca memoria noastra e limitata, pentru că tinde sa selecteze doar un mic procent din ceea ce se intampla, avem nevoie de fotografii pentru a salva anumite momente, anumite etape din viata noastra, fie că e un eveniment oficial, organizat, fie ca e doar o zi frumoasa, sau pur si simplu plină de emotii.

Pentru a afla disponibilitatea noastra in ziua evenimentului dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu datele evenimentului , iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Ofertele sunt valabile pentru Bucuresti si in jurul acestuia in limita de maxim 30 km, pentru orice alta localitate deplasarea costa 1.5 ron/km

∗∗ 0722 936 661 ∗∗

contact@clfphotoevents.ro

  Numele Tau (obligatoriu):

  Adresa de Email (obligatoriu):

  Data evenimentului (obligatoriu):

  Mobil :

  Subiect:

  Mesajul Tau:

  Introdu acest cod:captcha

  Apoi incet, incet pozele s-au transformat in fotografii si fiecare fotografie spunea o poveste.

  Asa am devenit fotograful familiei la evenimente, in perioada aceea avand in familie foarte multe nunti si botezuri . Aceasta succesiune de evenimente m-a facut sa imi doresc sa intru mai mult in tainele fotografiei de eveniment si nu numai.
  Mai tarziu in liceu am devenit fotograful

  clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro fashion portret foto-beauty nunta-botez foto-de-produs

  clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro fashion portret foto-beauty nunta-botez foto-de-produs

  error: Content is protected !!