Sfaturi si detalii esentiale pentru o nunta reusita

Timpul Trece Amintirile Raman !

foto Nunta Wedding

Sfaturi si detalii esentiale pentru o nunta reusita

Ce trebuie sa faca mirii in ziua nuntii si inainte pentru a fi totul bine si fara stres. Nu sunt obligatorii dar sunt recomandate:

 

 • Sa aveti un comportament elegant dar cat mai natural in ziua nuntii
 • Sa fiti odihniti pe cat se poate pentru a scapa de multele probleme pe care le aduce oboseala
 • Imbracamintea si mai ales incaltamintea trebuie bine aleasa pentru a nu va deranja, strange, roade, pe parcursul celor multe ore in care le veti purta continuu si veti fi foarte activi, de asemenea sa aveti si ceva de schimb la dumneavoastra.
 • In biserica trebuie sa fiti relaxati, mai mult zambitori, si sa incercati sa nu va uitati prea mult pe sus sau in spate la rude, in fotografii se observa foarte mult atitudinea dumneavoastra.
 • Cel mai important ingredient la o nunta este dragostea, care da tot farmecul si e cea mai placut vizibila in imagini cand este din plin si fara sa fiti grabiti sau stanjeniti de invitati sau parinti.
 • Aceste instantanee trebuiesc surprinse cat mai discret de fotograf pentru a le reda naturaletea si a nu fi fortate.
 • Sedinta foto este cea mai importanta in fotografii, aici se fac fotografiile artistice sau cu stil ca in reviste, dar pentru asta trebuie bine planificata poate chiar impreuna cu fotograful, rezervat macar o ora pentru aceasta sedinta si incercati sa nu fie seara sau dupa biserica. Aici trebuie sa fiti cat mai degajati si originali, va ajuta si fotograful cu idei dar trebuie sa va bazati mai ales pe ideile si stilul vostru.
 • Cand faceti programul pentru ziua nuntii sa lasati intervale mai mari de rezerva
 • Atentie la cununie, acolo exista un fotograf intotdeauna care va face fotografii fara sa va intrebe in prealabil daca doriti sau nu acest lucru, daca nu doriti trebuie ca dumneavoastra sa-i spuneti din timp cand intrati in sala, daca ii aceptati in schimb veti vedea ca ceremonia va tine mai mult.
 • Intalnirea cu fotograful, discutarea detaliata a ceea ce doriti dumneavoastra de la fotograf si asigurarea ca persoana cu care ati vorbit este aceeasi care va fi fotograful nuntii, la agentii este des intalnita situatia. Vedeti materiale digitale si printate eventual de la o nunta completa.
 • Nu va zgarciti cu fotograful si cameramanul, alegeti persoane cu experienta, aparatura profesionala si portofoliu care sa va placa si sa fie de actualitate. 
 • Bucura-te, distreaza-te si simte din plin nunta ta. De obicei la nunta totul se desfasoara foarte repede si cu multe detalii neprevazute, avand si presiunea cu o gramada de rude si prieteni in jurul tau si eventual unii cu diferite idei contradictorii si totul dureaza pana la finalul nuntii pe la orele 5-6 dimineata.
 • Incearca sa pui cateva responsabilitati si la alte persoane de incredere: parinti, cavaleri, nasi, pentru a te bucura si tu de nunta ta iar daca ceva nu merge bine treci cu usurinta, nu fa o tragedie.
 • Nu trebuie sa lipseasca din dotare la restaurant incaltari de rezerva comode pentru mireasa si camasa pentru mire.
 • Lasa-te furata ca mireasa dar nu pleca departe si mai ales nu lipsi mult, vor simti toti lipsa ta.

 

 

clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro beauty fashion portret artstudio-clfphotoevents-foto

clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro beauty fashion portret artstudio-clfphotoevents-foto

Sfaturi esentiale pentru o nunta reusita

Sfaturi esentiale pentru o nunta reusita

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Deschide WhatsApp
💬 Va putem ajuta?
Buna ziua, CLF Photo Events Va putem ajuta? Sfaturi si detalii esentiale pentru o nunta reusita - https://www.clfphotoevents.ro/sfaturi-esentiale-pentru-o-nunta-reusita
Sari la conținut