Yamaha YZF R1

Timpul Trece Amintirile Raman !

Editorial

Yamaha YZF-R1

Am inceput sa fotografiez undeva  pe la 12 ani (prin ’87), cand mi-am achizitionat un aparat SMENA 8M si am inceput sa fac poze de placere.
Apoi incet, incet pozele s-au transformat in fotografii si fiecare fotografie spunea o poveste.

Asa am devenit fotograful familiei la evenimente, in perioada aceea avand in familie foarte multe nunti si botezuri . Aceasta succesiune de evenimente m-a facut sa imi doresc sa intru mai mult in tainele fotografiei de eveniment si nu numai.
Mai tarziu in liceu am devenit fotograful
claselor din aceeasi generatie cu mine, fotografiind mai multe clase din liceu. In week-end pentru mine era o placere iar pentru parinti un calvar pentru ca ocupam baia pe toata durata acestuia transformand-o in laborator foto. Acolo am descoperit primul „photoshop” cu ajutorul expunerii, a revelatorului si fixatorului (prietenii stiu de ce). .

Pentru ca imi doresc sa fac cat mai multe fotografii si cat mai putine poze, astept de la protagonistii sesiunilor foto de orice natura sa fie odihniti, receptivi la sfaturile mele, sa radieze de fericire si iubire. Acordati-mi cel putin 1 ora pentru sesiunea artistica

(fara deplasare)pentru a fi OK sau 2 ore (fara stres) pentru a fi perfect. Credeti-ma fotograful nu este bine sa fie stresat de timp la sesiunea artistica, fotografia va arata bine doar daca veti fi relaxati,. Nu doriti sa aratati suparati in cele mai importante si mai frumoase poze din viata, poate.  In rest … lasati in seama mea si totul v-a fi bine.

clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro beauty fashion portret artstudio-clfphotoevents-foto

clfphotoevents.ro clfphotoevents.ro beauty fashion portret artstudio-clfphotoevents-foto

Yamaha YZF R1 AUTOMOTIVE stutio PHOTOGRAPH

Yamaha YZF R1 AUTOMOTIVE stutio PHOTOGRAPH

Photographer:

CLF PhotoEvents

Date:

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Deschide WhatsApp
💬 Va putem ajuta?
Buna ziua, CLF Photo Events Va putem ajuta? Yamaha YZF R1 - https://www.clfphotoevents.ro/portfolio-item/yamaha-yzf-r1
Sari la conținut